3D-Visualisering

3D-visualisering

Tak LED 2 EventeQ   Tak LED 1 EventeQ

Denna bild visar en 3D visualisering av en LED-installation. Skärmen ska sitta i tak och på vägg, 17 x 2.5meter – totalt 42.5m2 med 3.91mm i pixelpitch och med upplösningen 640 x 4352 pixlar.

Vi strävar efter att säkerställa en problemfri leverans genom att erbjuda en mängd verktyg för visualisering, från 2D CAD-skisser till realistiska 3D-renderingar med realtidsvisualisering. Denna teknik ger dig möjlighet att snabbt se det färdiga resultatet och säkra kreativa lösningar, vilket sparar ovärderlig tid på själva eventdagen.

Vår 3D-visualisering tar din vision till nästa nivå genom att förhandsvisa projektet och underlätta den kreativa processen. Genom att skapa 3D-ritningar för olika projekt, inklusive event, mässmontrar, middagar och konferenser, säkerställer vi att alla parter är överens om det önskade slutresultatet. Visualiseringarna blir centrala vid förfrågningar och offerter, och de effektiviserar kommunikationen av komplex information på ett lättförståeligt sätt.

Våra erfarna 3D-designers har tillgång till en omfattande databas med inredning, teknik och lokaler, vilket möjliggör anpassade ritningar för varje projekt. Med 3D-visualisering kan vi enkelt ändra detaljer som logotyper eller dukningar, vilket gör det till ett ovärderligt verktyg för att presentera olika lösningar till återkommande evenemang i samma lokaler.

Vi använder olika typer av 3D-visualisering, inklusive 3D-bilder, 3D-animationer, WEB 3D (sketchfab), områdesvisualiseringar och virtual reality.

Primärt använder vi program som:

För att ta det hela ett steg längre kan vi använda tekniker som Unreal och HTC Vive VR headset där du virtuellt kan uppleva installationer och event innan de är uppbyggda.

Med våra skalenliga planritningar och konstruktionsritningar säkerställer vi inte bara utrymmen och storlekar utan garanterar också precision och enhetlighet i produktionen. Vårt mål är att erbjuda en helhetsupplevelse för varje kund och projekt. Vi visualiserar inte bara våra lösningar, utan vi bygger också exakt det vi skissar och ritar. Samarbete med oss skapar en gemensam målbild och underlättar kommunikationen både internt och med dig som kund.