Kamerateknik

Kamerateknik

Camera systems EventeQ

Cinematic kamera system, modulärt system där kameran med link och motorer flyttar som ett kamerahuvud mellan olika stativ, räls och handhållen rig. På bild syns även en Ursa Broadcast på tripod med dolly.  

Söker du avancerad kamerateknik för livestreaming och evenemangsproduktion?

Vi tar din evenemangsproduktion till nya höjder genom att erbjuda avancerad kamerateknik för livesändningar och livestreaming av evenemang, möten och mässor. Vår dedikerade och erfarna personal är specialiserad inom kamerateknik för livestreaming och TV-produktioner, vilket ger dig flexibla lösningar för att möta dina specifika behov.

Flexibla Lösningar för Alla Evenemang:

Vi erbjuder flexibla lösningar som sträcker sig från enkla kamerainställningar till komplexa flerkamerasystem, inklusive avancerad utrustning för att ge dig maximal flexibilitet för ditt evenemang.

  • Kran-Kamera
  • Kamera på räls
  • Kamera på stativ
  • Trådlös steadicam
  • Drönarkamera
  • Fjärrstyrd kamera

Högupplösta Bildlösningar:

Vi förstår att kameran är kärnan i kompetenta bildlösningar, särskilt vid digitala möten. Därför erbjuder vi kamerakedjor som spelar in och återger i både full HD/1080p och imponerande 4K-upplösning. Vårt sortiment inkluderar även fjärrstyrda PTZ-kameror, perfekta för situationer där en fysisk fotograf inte är praktisk eller där budgeten är snäv. Alla våra robotkamerasystem erbjuder även tracking.

Teknik för Varje Krav:

Med teknik som stödjer imponerande upplösningar upp till 8K har vi möjligheten att möta de mest krävande kraven. Vårt sortiment inkluderar flera typer av kamerasystem, så som “ENG“-system, eller t ex “Cinematic“-system, handhållna eller för montage på bil, motorcyckel eller varför inte helikoptern? Hos oss finns också möjligheten till ISO-inspelning för att säkerställa att varje vinkel täcks och kan klippas i post.

IMAG (Image Magnification):

Som en tilläggstjänst erbjuder vi IMAG-Produktion (Image Magnification), en teknik som förstorar scenen vid större evenemang. Vi skapar en separat bildproduktion för scenen och integrerar olika element som fotografier, grafik och förinspelade videoinslag. Med IMAG eliminerar vi dåliga platser och säkerställer att varje åskådare får en klar och engagerande vy av evenemanget.

Innovativ och Pålitlig Kamerateknik:

Lita på oss för att leverera innovativ och pålitlig kamerateknik som tar din evenemangsproduktion till nästa nivå. Kontakta oss för att hitta formatet som passar perfekt för ditt kommande evenemang och skapa minnesvärda ögonblick för din publik.

För er som söker en leverantör för webbsändningar, kameraproduktioner och videodokumentationer. Oavsett om du planerar live-streaming, interaktiva presskonferenser eller produktioner med hög interaktion, levererar vi en för er specifik kameratekniklösning med professionell personal.