Ljudteknik

Ljudteknik

Vår ljudavdelning sträcker sig från trådlösa mikrofoner till avancerade mixerbord och imponerande högtalaranläggningar. Oavsett om det är diskreta designhögtalare på ett kontorsmingel eller ett kraftfullt PA-system i Globen, garanterar våra ljudtekniker en ljudupplevelse i världsklass.

Vår långa erfarenhet inom ljudlösningar sträcker sig över olika evenemangstyper, från företagsevent och mässor till konserter och digitala sändningar. Med världskända artister och inspirerande talare i vår portfolio kan du lita på att våra erfarna ljudtekniker skapar kristallklart ljud oavsett scen och sammanhang.

Ljud-lösningar för varje tillfälle
 • Tal-ljud för Publik Inomhus och Utomhus:
  Från enkla högtalare och en mikrofon på kontoret till en talare inför tusentals åskådare i Globen, vi har tekniken och erfarenheten för att säkerställa att varje ord hörs klart och tydligt.

 • Konsertljud för Underhållning och Konsert:
  Med lång erfarenhet av livemusik och ljudteknik för artister, anpassar vi oss till de högsta kraven och visionerna. Vår teknikpark möter de flesta rider-krav och specifikationer.

 • Ljudmixning för Digitala Event:
  Våra ljudtekniker behärskar mixningen av tal, videoljud och artister för digitala sändningar och streaming. Med avancerade digitala mixerbord skapar vi en ljudbild som imponerar både i studion och för tittarna hemma.
Vårt utbud inom ljudteknik
 • Diskreta Ljudanläggningar med Knivskarpt Ljud:
  Noggrant utvalda ljudanläggningar som är både välljudande och diskreta, perfekta för föredrag, kontorsmingel eller exklusiva konferenser.

 • PA-system och Högtalaranläggningar:
  Stora högtalaranläggningar, så kallade line array-system, för evenemang med stor publik eller utomhusarrangemang, inklusive system från L’acoustic och dbTechnologies.

 • Trådlösa Mikrofoner för Tal och Sång:
  Högkvalitativa trådlösa mikrofoner från välrenommerade leverantörer som Shure och även Sennheiser, för både tal, sång och även instrument.

 • Digitala och Analoga Mixerbord:
  Ett brett utbud av mixerbord för olika situationer och tillfällen, med eller utan inspelningsfunktion och även ISO. I maskinparken hittar vi namn som Presonus, Yamaha och Allen & Heath.

 • Monitorer för Talare och Artister:
  Monitorer och in-ear-lösningar för en personlig ljudupplevelse för artister och talare.

 • DJ-utrustning:
  Ett omfattande urval av spelare och mixers för DJ’s, från klassiska vinylspelare till de senaste kontrollytorna från Pioneer DJ, Denom, Numark och Xone.

Höj ljudet på ditt evenemang till en enastående nivå av kvalitet och precision. Varje ton, varje ord och varje ögonblick är djupt förankrade i vår passion till vårt arbete. Vi strävar efter att skapa en ljudupplevelse som inte bara hörs utan också känns, där varje element är noggrant formulerat för att göra varje ögonblick minnesvärt och fängslande.