Logistik

Logistik

EventeQ har huvudlager på STOckholm Warehouse i Västberga i Stockholm.  Vi har valt att placera oss här då det är centralt läge kring arenor och andra potentiella lokaler för möte, konferenser samt mycket mycket mer.  STOW fungerar som en HUB, och här finner vi några av Sveriges större uthyrningsfirmor för teknik och även backline.

På STOW förvarar vi vår egen utrustning, vi har även service verkstad där vi utför reparationer och till en viss mån även tillverkning av särskilda produkter som vi gör själva görs i huset. 

Fastigheten är närmare 5000m2 och erbjuder tillgänglighet dygnet runt, alla dagar i veckan hela året. STOW har 2 anställda lageransvariga som ser till att avlasta och säkerställer att allt hamnar rätt och transport bolaget EPIC SOLUTIONS som delar samma lokaler sköter transport för de flesta av husets kunder. EPIC är specialiserade på hantering av känslig utrustning inom just event-transport vilket gör dom till det självklara valet av samarbetspartner.

Lokalen har en del öppna ytor för prepp, etablering och avetablering samt erbjuder ytor för långtidsförvaring av artiklar som kan vara problematiska att lagerhålla själva. STOW håller lager för ett flertal produktioner varje år och med ett in-house transportbolag så går det snabbt att få ut grejerna på fält om det skulle behövs.

Vår leveranssäkerhet garanteras genom egna fordon samt givetvis vår huvudleverantör inom transport EPIC.