Teknisk Planering

Teknisk Planering

EventeQs projektledare ansvarar för den tekniska planeringen för en rad olika projekt, inklusive evenemang, livesändningar, mässor och installationer.
Vår tekniska personal är aktivt delaktig och leder arbetet på plats under projektets genomförande.

Teknisk Projektledning

Våra rutinerade tekniska projektledare hanterar tillfälliga och permanenta lösningar på en mängd olika platser som hotell, eventutrymmen, arenor, kongresser och festivaler. Tekniken vi använder kan i princip installeras var som helst, och våra projektledare ser till att rätt teknik och personal används optimalt för ditt projekt.

Detaljerad Teknisk Planering

Detta inkluderar exempelvis produktionsplanering, bokning och schemaläggning av tekniker, samt framtagning av ritningar och specifikationer för den nödvändiga utrustningen.

Tekniska Ritningar och Dokumentation

En avgörande del av den tekniska projektledningen är att skapa tydliga och detaljerade dokument och ritningar för installationen. Vi använder både 3D- och 2D-ritningar för att förbereda dessa handlingar:

  • 3D-ritningar används för visuell representation av idéer och lösningar, samt för att ge en förhandsvisning av det slutliga resultatet.
  • Översiktsritningar skapas vanligtvis i ett 2D-format, såsom CAD, för att ge en fullständig teknisk vy av installationen.
  • Riggritningar används för detaljerad planering av montering av utrustningen, exempelvis från taket, och hur de ska kopplas samman. Dessa ritningar utförs i både 3D- och 2D-format.
  • Konstruktionsritningar, i tekniska 3D-format såsom CAD, samt i andra program såsom SketchUp, används för att visa hur olika komponenter och konstruktioner monteras och fungerar tillsammans.

Om du behöver hjälp med teknisk planering, ritningar eller dokumentation för ditt projekt, står vi redo att bistå.
Kontakta oss för mer information!