Livestreaming

Livestreaming

Live Broadcast - Advania @ Rotyal Park Hotel | Stockholm - EventeQ

Live Streaming från Royal Park Hotel Studio 1, beläget i  Solna utanför Stockholm. Denna sändning var tillsamman med CREO och för ADVANIA. På bilden syns en 15 meter bred scen med presentationsdel samt sittstudio med möjlighet till paneldiskussion eller t ex jury.

Upplev kraften i livestreaming!

Under pandemin har livestreaming blivit en central del av interaktiva möten, produktlanseringar, konferenser och guidade visningar. I en värld där digitala evenemang har blivit normen, är vi din expertpartner för att skapa minnesvärda upplevelser online. Vi har anpassat oss till den nya verkligheten och erbjuder skräddarsydda lösningar och innovativ teknik för livestreaming av högsta kvalitet.

Livestreaming Expertis:

Vår dedikerade bildavdelning leder vägen för att skapa engagerande livestream-upplevelser. Vi tar livestreaming till nästa nivå med:

  • Design av start- och slutbilder.
  • Spännande nedräkningar för att bygga upp förväntan.
  • Användning av royaltyfri musik för att förhöja atmosfären.
  • Inkludering av namnskyltar och textremsor för att stärka budskapet.

Digital Närvaro av Talare:

Vi integrerar smidigt digital närvaro av talare genom externa plattformar, vi skapar eleganta split screen-layouter och gör presentationer eller panelsamtal mer dynamiska och engagerande.

Interaktivitet och Engagemang:

EventeQ garanterar en smidig sändning med verktyg för ökat engagemang:

  • Q&A, chatt, och polls för interaktion.
  • Ordmoln för att visualisera åsikter och kommentarer.

Laglig och Professionell Livestreaming:

Vi strävar efter att göra din livestream minnesvärd samtidigt som vi följer gällande lagar och regelverk. Professionell och laglig livestreaming är vår standard.

Streaming och Broadcasttjänster:

För digitala möten erbjuder vår bildavdelning streaming- och broadcasttjänster. Vi använder populära plattformar som Youtube, Vimeo, Dacast och andra. Dessutom samarbetar vi med svenska LocalStream.se för en avbrottsfri plattform med hög interaktivitet.

Redundans och Tillgänglighet:

Tidigare krävde live-produktioner omfattande resurser, men med moderna mobila accesspunkter och stör för multipla operatörer garanteras redundant uppkoppling.
Vi gör livestreaming tillgängligt för alla och ser till att ditt evenemang når en global publik.

Oavsett om du planerar live-streaming, interaktiva presskonferenser eller produktioner med hög interaktion, levererar vi skräddarsydda kameratekniklösningar med professionell personal. Från enkla konfigurationer med en enda kamera till avancerade flerkamerasystem, kan du lita på oss för en bra lösning som passar perfekt för ditt evenemang.