Design

Design

Vårt unika tillvägagångssätt och fokus på emotionell intelligens gör dekor- och scenlösningar till en central del av vår kärna för möten, mässor och evenemang. Vi strävar alltid efter att integrera teknisk innovation i smart och stilren design, oavsett om det gäller en scen eller en mässmonter.

Vid planering av ditt evenemang uppstår många frågor och överväganden, såsom hur man bäst kommunicerar budskap, skapar rätt atmosfär och väljer lämpligt format. För att adressera dessa aspekter är ett noggrant konceptarbete avgörande.

Ett koncept fungerar som medel för att strukturera idéer och planer för projektet. Det inkluderar en tydlig beskrivning av hur projektet ska genomföras, gestaltas och vilka resultat som förväntas. Våra producenter stödjer er i att utforma ett koncept som kopplar samman med era mål, oavsett om det gäller fysiska möten, digitala konferenser eller mässutställningar. Med omfattande erfarenhet inom event och TV säkerställer våra producenter att konceptet matchar era behov genom hela processen.

Våra designers och grafiska experter omvandlar ert koncept till fysisk och digital design, inklusive trycksaker, digitala presentationer och scenutformning. Arbetet innefattar skapandet av visuellt material såsom inbjudningar, profilmaterial, digitala namnskyltar, vinjetter och filmer. Vid behov använder vi både 2D- och 3D-verktyg för att presentera olika designalternativ på ett övertygande sätt.

För att skapa hållbara lösningar börjar vi alltid med våra dekorpartners, som tillhandahåller erfaren personal samt ett stort utbud av scenutrustning, möbler, mattor, tyger, rekvisita, växter och andra dekorativa produkter. När uppdragen blir mer komplexa möter vi det med dedikerade dekorsnickare, dekoratörer och scenografer som arbetar i symbios för att leverera unika och imponerande miljöer.

Vi erbjuder design- och dekorlösningar för olika typer av evenemang

Displaysystem, möbler och mattor för mässor:

  • Vi tillhandahåller ett omfattande utbud av mässmattor, möbler och displayprodukter för att skapa imponerande expomiljöer.

Scenografiska element för scener:

  • Vi erbjuder en variation av scendäck, scensystem och tyger för att skapa unika och flexibla scener i olika storlekar. Videomappning och levande videoväggar kan användas för att generera mer dynamik.

Lounger och möbler för särskilda funktioner:

  • Vi tillhandahåller ett brett sortiment av möbler, inklusive barer, ståbord och sittmöbler, som är utformade för att snabbt skapa loungemiljöer.

Temamiljöer:

  • Vi har lång erfarenhet av att bygga olika temamiljöer, från lounges till färg- och formteman, genom att kombinera tyger, mattor, möbler och dekorativa inslag. Genom att skapa specialdesignade möbler och varumärkeselement skapar vi enhetliga och varumärkesstärkande miljöer för varje aktivitet.

Vi erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive scensystem, tyger, mattor, möbler och små dekorativa element, som används för att skapa imponerande och minnesvärda evenemangsupplevelser. Hos EventeQ strävar vi alltid efter att vara mer än en leverantör – vi är din partner för att omvandla idéer till enastående verklighet!