Grafiskt Innehåll

Grafiskt Innehåll

Grafisk produktion har alltid varit en väsentlig del av våra skräddarsydda evenemangslösningar, och när tekniken möjliggör det som tidigare betraktades som omöjligt – bara det gör vårt arbete roligare!

Våra grafiska partners har omfattande kompetens och lång erfarenhet och är specialiserade på att skapa högupplöst videomaterial för en mängd olika evenemang, möten och expo-projekt. Vi har ett långt samarbete i ryggsäcken och tillsammans erbjuder vi unika grafiska produktionstjänster för olika sammanhang.

 • Digital scenografi för möten och evenemang:
  Skapande av imponerande digitala scenografier och högkvalitativt videomaterial för användning på stora LED-skärmar och projektionsytor, vilket ger maximal effekt och upplevelse för fysiska mötesdeltagare.

 • Vinjetter, bumprar och namnskyltar:
  Design och produktion av vinjetter och bumprar för att ge en professionell inramning till videoinslag. Inkludering av namnskyltar för deltagare för att skapa en TV-likt känsla.

 • Inspelning och redigering av filmer:
  Möjlighet till inspelning av talare eller andra inslag inför eventet, vilket ger flexibilitet och möjlighet att inkludera virtuella talare. Professionell redigering och klippning av inspelat kameramaterial för både fysiska och digitala evenemang.

 • Produktion av original och motiv till tryck:
  Erfarenhet av att skapa grafiska element för tryck, inklusive storskaliga vepor och funktionsskyltar baserade på er grafiska profil.

Vi erbjuder även paketerade tjänster för redigering av inspelat kameramaterial, vilket innebär att vi tar hand om allt från produktion till redigering av videomaterial. Vi förstår olika filformat och inställningar för att säkerställa optimal presentation på olika typer av skärmar.

Efter evenemanget assisterar vi självklart med klippning och redigering av inspelat videomaterial för att snabbt leverera till din målgrupp. På EventeQ strävar vi alltid efter att göra varje evenemang minnesvärt och effektivt genom skräddarsydda grafiska lösningar.